73.213regisztrált tag

Kezdő intervall edzés Adritól

33 percedzésidő
Intervall tréningtípus
Könnyűerősség
210-310felhasznált kalória*
Nézz bele az edzésbe
Regisztráció
Eszközök: Szőnyeg
Helyettesítő eszköz: Törölköző
Tipp: 
Adri első videója felvezeti az általa képviselt intervall edzések új sorozatát. Állóképesség fejlesztésére, szálkásodásra és erősödésre számíthatsz, ha Adri edzéseit választod. :)
Videó letöltése...
A videó lejátszásához Bérlet vásárlása szükséges.
FIGYELMEZTETÉS
A jelen előadói teljesítmény, valamint az ahhoz kapcsolódó esetleges egyéb szellemi alkotások, általános polgári jogi védelem alatt álló bármilyen szellemi alkotások, know-how, stb. felhasználására a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagosan jogosult.Tilos az előadói teljesítménynek a FitVideo Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül történő bármilyen jellegű hasznosítása (ideértve különösen de nem kizárólagosan az előadói teljesítmény rögzítését, sugárzását, vagy más módon közönséghez, nyilvánossághoz közvetítését, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tételét, többszörözését, terjesztését).A fentiek megsértése a magyar jogszabályok értelmében mind polgári jogi, mind büntetőjogi következményeket von maga után.A gyakorlatokat mindenki saját felelősségére végezheti. Nem ajánljuk a gyakorlatok végzését terhesség esetén, illetve ha olyan betegségben szenved ami kizárja a fizikai igénybevételt, vagy műtét után lábadozik.
Ha kétségei vannak, kérje ki kezelőorvosa véleményét.
Amennyiben a gyakorlatok végzése közben szédül, légzési zavarok, éles fájdalom lép fel, a gyakorlatot azonnal hagyja abba. Ha a fájdalom, rosszullét nem múlik, forduljon sürgősen orvoshoz.
Az óra szabályosan ismétlődő, változó intenzitású szakaszokból épül fel, ami kiválóan alkalmas a zsír, és energia égetéshez, és remek testfelépítést és fizikumot biztosít.Az erős és közepes fokozatú edzést nem ajánljuk kezdőknek, de a könnyűt bátran próbáld meg.

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél